Pasqyra dekoruese

Pasqyra dekoruese

Pasqyra është gjithmonë një dekor sa elegant, aq edhe funksional për muret e shtëpisë. Pasqyrat në forma rrumbullake kanë kohë tashmë që përdoren në arredim për ti shtuar një dozë të lehtë luksi ambientit dhe karakter tjetër dhomës. Në Megatek do të gjeni një larmi formash dhe modelesh unike.

Items 1-28 of 60

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 60

Faqja
për faqe