Pllaka gipsi dhe Çimentato

Pllaka gipsi dhe Çimentato

Pllakat e gipsit përdoren gjerësisht për të ndërtuar mure tavani të varura me ndriçim të fshehtë. Ato janë një zgjedhje e mirë për të ndërtuar shpejt dhe me kostro mjaft ekonomike një mur, tavan apo të gjithë ndërtesën e një banese. Për më tepër, pllakat e gipsit janë të lehta për tu montuar si dhe ofrojnë rezistencë ndaj agjentëve atmosferikë si dhe mudësojnë izolimin akustik. Në Megatek vijnë në lloje të ndryshme: pllakë standarte, kundër lagështirës, kundër izolimit akustik etj.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved