Qese mbeturinash

Qese mbeturinash

Qeset e mbeturinave njëpërdorimshe janë aksesorë pastrimi mjaft të nevojshëm, të cilët jo vetëm grumbullojnë mbeturinat, por edhe janë mjaft paktikë në hedhjen e tyre pas mbushjes. Ato lidhen lehtë në grykë për të shmangur aromat e pakëndshme dhe kanë kapacitete të ndryshme në varësi të përdorimit. Këtu në Megatek do të gjeni një shumëllojshmëri qesesh mbeturinash.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved