Tuba PVC

Tuba PVC

Tubat PVC janë të lehtë për tu instaluar, të fortë në cilësi, të qëndrueshme dhe lehtësisht të riciklueshme, duke i bërë ato me kosto efektive. Disa shtëpi përmbajnë tuba hyrje-dalje, të cilat mund të jenë PVC dhe janë perfekte për t'u përdorur nëse formohet një bllokim në kanalin kryesor.

19 Items

për faqe

19 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved