Fshesa me ujë

Fshesa me ujë

Shumë nga fshesat me vakum janë të mira për të thithur pluhurin apo papastërtitë, por jo për ta depozituar atë si duhet dhe për të mos lejuar që pluhuri të rishpërndahet në ambient. Prandaj fshesat me depozitë uji janë zgjidhja perfekte për të bllokuar një here e mirë pluhurin të qëndrojë në ambient. Këtu në Megatek mund të gjeni modelet e duhura për shtëpinë tuaj.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved