Grykë shishe

Grykë shishe

Ndër aksesorët funksionalë që ju nevojiten në kuzhinat tuaja familjare dhe profesionale, grykat e shisheve për lëngje janë mjaft të domosdoshme, pasi ndihmojnë në servirjen e pijeve të ndryshme, duke lehtësuar kalimin e ajrit në shishe gjatë hedhjes së lëngut në gotë. Në Megatek do të gjeni aksesorë kuzhine cilësorë, për përdorime të ndryshme.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved