Vazo betoni

Vazo betoni

Vazot prej betoni janë të përshtatshme për përdorim me të gjitha llojet e bimëve, pasi mjedisi alkalin i dëmshëm për bimët është neutralizuar gjatë përpunimit të betonit. Në Megatek mund të përzgjidhni vazo betoni të përmasave të ndryshme, të përshtatshme për dekorimin e ambienteve të brendshme dhe të jashtme, në mjedise profesionale dhe familjare.

Items 1-28 of 360

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 360

Faqja
për faqe