Aksesorë për gips

Aksesorë për gips

Aksesorët për gips janë të domosdoshëm nëse jeni duke menduar që të përdorni profile gipsi në ndërtimin e mureve apo tavanit. Në Megatek do të gjeni aksesorë të imët, tela varës, këndorë, upa si dhe aksesorë lidhës për profilet e gipsit. Ato vijnë të galvanizuara dhe me dimensione të ndryshme, rezistente ndaj korrozionit, të ndërtuar me çelik të përforcuar dhe me përqindje të lartë karboni si dhe rezistent ndaj forcave goditëse.

Items 1-28 of 39

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 39

Faqja
për faqe