Disk metali

Disk metali

Në Megatek do të gjeni disqe metali sipas standarteve më të mira të sigurisë. Ato janë të përbëra nga materiale abrazive dhe çelik special veglash. Në Megatek keni mundësi të zgjidhni mes specifikave dhe përmasave të ndryshme të disqeve prej metali dhe të shtoni në çantën tuaj të veglave, aksesorët që ju mungonin.

Items 1-28 of 52

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 52

Faqja
për faqe