Sfungjerë këpucësh

Sfungjerë këpucësh

Disa lloje këpucësh nuk mund ti lyejmë me bojë dhe as ti pastrojmë me letra të lagura, ndaj e vetmja mënyrë e sigurt për të pastruar dhe për t'i dhënë shkëlqim duke mos prishur pamjen e këpucëve është përdorimi i sfungjerëve. Në Megatek do të gjeni sfungjerë këpucësh për një pastrim të sigurt dhe efektiv, pa dëmtuar dizajnin apo materialin e këpucëve tuaja.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved