Dosje me buton

Dosje me buton

Është shumë e rëndësishme që dokumentat të qëndrojnë të sigurta dhe të mos humbasin gjatë një dite të vrullshme në punë apo në shkollë. Për këtë ju vijnë në ndihmë dosjet me buton, të cilat janë mjaft praktike dhe përmes së cilave do të mund të ruani të mbrojtura dokumenta të rëndësishme për ju. Zgjidhni në Megatek ngjyrën tuaj të preferuar.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved