Mbulesa PVC

Mbulesa PVC

Mbulesat PVC të tavolinës janë zgjedhje e shkëlqyer për të mbajtur pastër tavolinën. Materiali plastik i tyre nuk lejon depërtimin e papastërtive apo lëngjeve në tavolinë apo në sipërfaqen e punës duke e bërë të lehtë pastrimin e rrëmujës së gatimit apo ngrënies. Këtu ne Megatek mund të gjeni një shumëllojshmëri modelesh dhe ngjyrash për t'ju përshtatur çdo shije apo nevoje tuajën.

13 Items

për faqe

13 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved