Kapakë prizash

Kapakë prizash

Kapakët e prizave përdoren për të mbyllur suportet elektrike dhe montohen sipër suportit duke i dhënë një pamje tjetër kutisë shpërndarëse. Në Megatek do të mund të gjeni modele të ndryshme kapakësh prizash nga brandet më të njohura në treg.

Items 1-28 of 213

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 213

Faqja
për faqe