Gardhe bambu

Gardhe bambu

Nëse dëshironi të ndërtoni për ambientet tuaja të gjelbra një gardh që është rezistent ndaj përdorimit dhe ka kosto të ulëta mirëmbajtjeje, mund të përzgjidhni gardhe bambuje në Megatek. Gardhet prej bambuje janë një zgjedhje ekologjike dhe njëkohësisht estetike për kopshtet dhe lulishtet tuaja.

Items 1-28 of 52

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 52

Faqja
për faqe