Etiketa adesive

Etiketa adesive

Në Megatek do të gjeni etiketa adesive për t'ju dhënë zgjidhje të shpejtë në ngjitjen përhershme të shënimeve mbi sipërfaqe të ndryshme. Ato janë të përshtatshme për fotokopje dhe printer lazer, për t'jua bërë proçesin akoma dhe më të thjeshtë.

23 Items

për faqe

23 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved