Rrota të rrotullueshme me frenim për mobilje

Rrota të rrotullueshme me frenim për mobilje

Rrotat e rrotullueshme me frenim përdoren gjerësisht për mobilje ose tavolina. Shpesh herë lind nevoja për transportimin e tyre në shtëpi apo në zyrë dhe për më tepër fleskibilitet dhe prakticitet, mund të vendosni lehtësisht rrotat. Falë sistemit të frenimit që ato kanë, bëhet i mundur dhe qëndrimi statik. Zgjidhni rrotat e rrotullueshme me frenim që gjeni në Megatek, dhe ofrojini vetes më shumë komoditet dhe lehtësi.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved