Tavolina me mozaikë

Tavolina me mozaikë

Tavolinat me mozaikë janë ideale për çdo ambient të hapur falë materialit mjaft rezistent dhe dizajnit unik dhe të këndshëm të mozaikëve folklorikë në ngjyra druri natyral apo në nuanca më të errëta. Për më tepër ato kombinohen mjaft mirë në verandën apo kopshtin tuaj, rrethuar nga lulet dhe gjelbërimi.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved