Gota uji me ngjyrë

Gota uji me ngjyrë

Një aksesor funksional dhe dekorativ për kuzhinën tuaj janë gotat e qelqit me ngjyrë, të cilat mund të përdoren për servirjen e pijeve të ndryshme, në një mënyrë më argëtuese. Gjallëroni kuzhinën tuaj me gotat e ujit në modele dhe ngjyra të ndryshme që mund të gjeni në Megatek.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved