Aksesorë hidroizolues

Aksesorë hidroizolues

Aksesorët hidroizolues janë aksesorë të cilët shërbejnë për të bërë sa më të lehtë aplikimin dhe ngjitjen e membranave hidroizoluese. Në Megatek do të gjeni disa nga aksesorët më të nevojshëm siç janë: shiriti për këndoret , pistoletë gazi për ngjitje katramaje, doreza temperature, këpucë çekiç gome etj.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved