Antifrizë

Antifrizë

Megatek ju ofron një gamë të gjerë antifrizash me specifika të detajuara për çdo lloj motorri, për mbrojtjen dhe jetëgjatësinë e tij. Garantojnë performancë maksimale jo vetëm në temperatura të ulëta, por ruajnë gjendjen optimale edhe në kushte të temperaturës së lartë. Antifrizat i gjeni të ndara sipas sasisë, përqëndrimit, hollimit dhe llojit të motorrit.

Items 1-28 of 58

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 58

Faqja
për faqe