Depozita PE (Polietilen)

Depozita PE (Polietilen)

Depozitat e ujit polietilen mund të përdoren për të ruajtur ujin për përdorime të ndryshme: për ujë të pijshëm, në bujqësi për ujitje, fikjen e zjarrit, në blegori për bagëtitë si dhe shumë aplikime të tjera. Megatek ka sjellë depozita polietilen, relativisht të lehta në peshë por mjaft rezistente ndaj forcave të ndryshme. Gjithashtu rezistenca ndaj kimikateve dhe elasticiteti që kanë, i shtojnë jetëgjatësi këtyre depozitave, duke qenë kështu një zgjedhje e mirë për përdorime të ndryshme.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved