Ngrohes elektrikë me rezistencë

Ngrohes elektrikë me rezistencë

Ngrohësit elektrikë me rezistencë janë një nga format ekonomike më të përhapura për të ngrohur ambientet e banimit apo të punës. Ato përdorin rrezet infrared apo tuba kuarci për të ngrohur ambientin afër tyre duke u kthyer kështu në një mënyrë e shpejtë ngrohje. Këtu në Megatek mund të gjeni një gamë të gjerë ngrohësish me rezistencë në cilësinë dhe çmimet më të mira!

Items 1-28 of 51

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 51

Faqja
për faqe