Vazo qeramike

Vazo qeramike

Vazot qeramike janë një element funksional dhe dekorativ mjaft i përdorur për vendosjen e luleve në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Materiali përbërës qeramikë është i qëndrueshëm ndaj përdorimit dhe kushteve të motit. Në Megatek do të mund të zgjidhni vazo qeramike në modele dhe dizajne të ndryshme, për t’u përshtatur lehtësisht me stilin e ambienteve tuaja.

Items 1-28 of 180

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 180

Faqja
për faqe