Dru pishe

Dru pishe

Megatek ju ofron variante të ndryshme të drurit për të ndërtuar çati, veranda apo pergola në ambientet që përmbajnë lagështirë. Një ndër to është druri i pishës, i cili krahas funksionit dhe rezistencës që ka, ofron një pamje estetike. Megatek ju ofron dy lloje cilësish: cilësia e parë e përpunuar (i stazhonuar, i planuar dhe i tharë në furrë me 30 vite garanci) si dhe cilësia e dytë e papërpunuar (dru masiv i patrajtuar për ndërtime çatie apo struktura të ndryshme ndërtimi).

22 Items

për faqe

22 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved