Profile

Profile

Ne ofrojmë profile në një larmi të gjerë materialesh dhe modelesh në mënyrë që ju të mund të gjeni gjithmonë më të mirën për nevojat e tuaja. Ato janë të lehta për tu transportuar, të disponueshme në forma dhe pjesë të shumta, të lehta për t’u shpuar, prerë, bashkuar ose pikturuar. Në Megatek do të gjeni profile inoksi, hekuri, alumini, plastike si dhe fletë alumini për tu përdorur sipas kërkesave të projektit.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved