Ngjitës për paketim

Ngjitës për paketim

Për të ruajtur mirë dhe për të transportuar sa më sigurt produktet, nuk duhet të harroni një tjetër aksesor të rëndësishëm: ngjitësin për paketim. Në Megatek gjeni ngjitësa të përshtatshëm për çdo lloj letre, kartoni dhe plasmasi.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved