Hapëse tape shishe

Hapëse tape shishe

Nëse ju duhet të hapni një shishe verë për një rast të caktuar, një hapëse tape shishesh është mjeti i duhur për t’ju ardhur në ndihmë. Këtu në Megatek do të gjeni hapëse shishesh dhe aksesorë të tjerë për verën dhe pijet, të përshtatshme për përdorim profesional dhe familjar.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved