Mbajtëse letre dhe sapuni

Mbajtëse letre dhe sapuni

Mbajtësit apo dispenserat e letrave dhe sapunit janë një nga elementët më të rëndësishëm për një tualet apo banjo profesionale. Ato sigurojnë higjenë maksimale dhe organizim të produkteve në tualet. Këtu në Megatek mund të gjeni modelet më të përshtatshme për tualetet apo banjot e biznesit tuaj.

Items 1-28 of 31

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 31

Faqja
për faqe