Kabëll interneti dhe Antena

Kabëll interneti dhe Antena

Për të transmetuar sinjalin televiziv ose atë të internetit do të ju duhen kabujt e internetit apo antenave të cilat në Megatek do ti gjeni në shumëllojshmëri në varësi të distancës që ju duhet dhe ambientit ku do të përdoret.

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved