Kapëse sigurie

Kapëse sigurie

Kapëset e sigurisë gjejnë përdorim masiv në jetën e përditshme, por janë një aksesor shumë i domosdoshëm edhe për sistemet e sigurisë gjatë punës apo gjatë transportit. Ato përdoren si aksesor për të kapur ose rrethuar një distancë të caktuar. Megatek ju ofron kapëse në materiale dhe përmasa të ndryshme.

Items 1-28 of 95

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 95

Faqja
për faqe