Mini Furra

Mini Furra

Për kuzhina të vogla në të cilat hapësira mungon, mini-furrat shërbejnë si alternativa të zgjuara gatimi! Ato nuk zënë vend dhe kryejnë funksionet të gjitha funksionet e një furre të zakonshme. Nëse po kërkoni për një mini-furrë të tillë, këtu në Megatek jeni në vendin e duhur!

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved