Opinga

Opinga

Për të lehtësuar punën tuaj në kopsht, duke mbrojtur veshjet nga njollat, mund të përzgjidhni opinga të modeleve të ndryshme në Megatek. Opingat përdoren gjatë punës në kopsht pasi pastrohen lehtësisht nga balta dhe papastërtitë e tjera dhe mund të vishen dhe hiqen me lehtësi.

21 Items

për faqe

21 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved