Çizme kopshti

Çizme kopshti

Përzgjidhni çizme kopshti të përmasave të ndryshme në Megatek, të përshtatshme për t’u përdorur gjatë punës në kopsht. Çizmet janë të përbëra nga një material me veti anti-rrëshqitje, rezistent ndaj ujit dhe baltës, i cili pastrohet lehtësisht.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved