Shishe për udhëtim

Shishe për udhëtim

Nuk keni pse të merrni të gjithë shishen me vete në udhëtim! Përmes shisheve të udhëtimit që gjeni në Megatek ju mund të merrni shampon, locione apo lëngje të ndryshme, pa e rënduar aspak çantën tuaj, falë përmasave të vogla dhe të përshtatshme për udhëtime.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved