Rakorderi PPHT

Rakorderi PPHT

Bashkë me tubat PPHT, është e nevojshme që të merrni edhe rakorderitë PPHT për të bërë të mundur bashkimin e tubit me tuba të tjerë dhe shpërndarjen në dalje të tjera. Në çantën tuaj të mjeteve duhet të keni të gjithë aksesorët e duhur për krijimin e një sistemi të mirë në shkarkimin e ujërave të bardha, ndaj zbuloni të gjitha variantet e aksesorëve që Megatek ka sjellë për ju.

Items 1-28 of 33

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 33

Faqja
për faqe