Lodra edukative

Lodra edukative

Ndonjëherë e gjejmë të vështirë ti mësojmë fëmijëve bazat e edukimit dhe njohjen me ngjyrat, numrat, shkronjat apo kafshët. Për këtë ju vijnë në ndihmë lojërat edukative në Megatek, përmes së cilave fëmijë mëson për ngyrat, zhvillon aftësitë motorike dhe mbi të gjitha zbavitet!

Items 1-28 of 69

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 69

Faqja
për faqe