Gota shpimi për beton

Gota shpimi për beton

Materialet e ndërtimit dhe strukturat prej betoni, paraqesin sfida të shumta në hapjen e zgavrave, pa i shkatërruar ato. Ndaj lind nevoja për përdorimin e mjeteve të cilat përmbushin kërkesat e mësipërme në mënyrë preçize. Gotat e shpimit, jane e vetmja mundësi përdorimi në kushte te tilla ndaj në Megatek kemi sjellë gota shpimi me përqindje të lartë të materialit abraziv tek dhëmbët. Zbuloni përmasat dhe markat e ndryshme dhe bëni zgjedhjen e duhur.

Items 1-27 of 55

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 55

Faqja
për faqe