Gota pije/kokteili

Gota pije/kokteili

Për kompozimin e kokteileve apo servirjen e pijeve të ndryshme, mund të zgjidhni një nga modelet e koleksioneve më elegante të gotave që ofrohen në Megatek. Këto gota kokteili janë të përshtatshme për përdorim professional dhe janë rezistente ndaj përdorimit të përditshëm.

Items 1-28 of 33

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 33

Faqja
për faqe