Bërëse akullore

Bërëse akullore

Gjatë muajve të nxehtë të vitit kemi nevojë për ëmbëlsira të freskëta, por dhe të shijshme. E ku ka më mirë se akullorja, sidomos ajo e bërë në shtëpi! Këtu në Megatek mund të gjeni bërëset më të mira të akulloreve për të freskuar ditët me akullore të bërë në shtëpi!

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved