Bar artificial

Bar artificial

Dëshironi të ndryshoni pamjen e kopshtit, çatisë, pishinës apo ndonjë ambienti tjetër? Megatek ju ofron bar artificial që duket porsi bar natyral. Mund ta vendosni në vende që nuk kanë kushte për të rritur bar natyral pasi nuk ka nevojë për mirëmbajtje, gjë që ndihmon në kursimin e kohës suaj. Pjesa e poshtme e barit është e përbërë nga polietileni dhe polipropileni, duke e ruajtur nga kushtet atmosferike, rrezet ultraviolete.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved