Letër

Letër

Letrat janë mjetet e vetme që nuk duhet të mungojnë në zyrë, shkollë dhe shtëpi. Në Megatek do të gjeni letra për fotokopje dhe printim, por dhe letra kartoni të ngjyrave të ndryshme për të bërë vizatime apo printime të ndryshme nga animatorët apo piktorët profesionistë. Nuk mund të lëmë pa përmendur dhe letrat ngjitëse për shënime, mjaft të rëndësishme për të na kujtuar informacione thelbësore.

28 Items

për faqe

28 Items

për faqe