Mbrojtëse veshi

Mbrojtëse veshi

Për shkak të natyrës së punës, mund t'ju duhet të punoni nën zhurma mjaft të forta. Ekspozimi ndaj zhurmave të larta për një kohë të gjatë mund të çojë në një rrezik shurdhimi apo dëmtime të tjera të veshit, prandaj duhet me patjetër të mbroni veshët tuaj në situata të tilla. Megatek ju ofron tapa veshësh dhe kufje me cilësi të lartë për eleminimin e zhurmave të forta, duke ju garantuar kështu një proçes pune më të qetë.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved