Dezinfektantë dhe Alkool

Dezinfektantë dhe Alkool

Për një higjienë absolute të ambienteve tuaja të punës apo banimit, mund të përdorni dezinfektantë dhe alkool pastrues, të cilët largojnë plotësisht çdo bakter, alergen apo virus që qëndron në sipërfaqet e ambienteve tuaja. Në Megatek mund të gjeni dezinfektantë për duar apo për sipërfaqe të ndryshme në forma dhe formate sipas përdorimit që ju nevojiten.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved