Gomina

Gominat janë aksesorë të domosdoshëm të cilët realizojnë bashkimin perfekt midis elementëve. Materiali përbërës i gominës prej gome ofron rezistencë të lartë ndaj kimikateve dhe veti të shkëlqyera izoluese. Gominat që gjeni në Megatek kanë një sistem instalimi të thjeshtë dhe montohen lehtësisht.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved