Kremiere

Kremiere

Një kremierë përdoret për të lehtësuar dhe ëmbëlsuar kafenë e zezë, kafenë ekspres ose çajin, të shërbyer të nxehtë apo të ftohtë. Megatek ofron një koleksion elegant të kremierave, të përshtatshme për bare, restorante apo edhe për përdorim familjar.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved