Sfungjer makeup-i dhe Pambuk

Sfungjer makeup-i dhe Pambuk

Keni tentuar të përhapni fondatinën në lëkurën tuaj me sfungjerë? Nëse po, atëherë e dini se sa praktikë dhe efektivë janë ato për të përhapur në mënyrë të njëtrajtshme kremrat dhe fondatinat e lëngshme në të gjithë lëkurën. Për më tepër, mund t'i lahni lehtësisht dhe t'i ripërdorni ato në rutinën tuaj të makeup-it. Ato i gjeni në përmasa të ndryshme në Megatek, në varësi të aplikimit të tyre.

Items 1-28 of 37

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 37

Faqja
për faqe