Gomina

Gominat e sifonit janë aksesorë hidraulikë mjaft të rëndësishëm në montimin e pajisjeve hidrosanitare, të cilat shërbejnë për të përshtatur daljen e tubit të lavamanit apo bidesë me tubacionet. Materialet cilësore të gomës në Megatek i japin fleksibilitet, një izolim perfekt dhe rezistencë të lartë tubacioneve tuaja.

Items 1-28 of 134

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 134

Faqja
për faqe