Luftues për sëmundjet e bimëve

Pesticidet përdoren në bujqësi dhe kopshtari për të kontrolluar barërat e këqija, infektimin e insekteve dhe sëmundjet e bimëve. Në Megatek mund të përzgjidhni luftues për sëmundjet e bimëve, me veti specifike për probleme të ndryshme të bimëve të kultivuara në kopshtet apo fermat tuaja.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved