Shporta plastike

Shporta plastike

Për vendosjen e bukës dhe frutave në tavolinë, ose për përdorim në kuzhinë për vendosjen e perimeve të lara, mund të përdorni shporta plastike, të cilat janë të lehta, praktike dhe pastrohen lehtësisht. Shportat plastike që mund të përzgjidhni në Megatek kanë forma dhe përmasa të ndryshme dhe janë të përshtatshme për përdorim në kuzhina familjare dhe profesionale.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved