Tuba PPR

Tuba PPR

Tubat PPR shërbejnë për krijimin e rrugës së lëvizjes së ujit në brendësi të shtëpisë, pallatit, fabrikës apo ndërtesave të tjera. Në Megatek do të gjeni tuba PPR lehtësisht të montueshëm dhe të bashkueshëm sipas standarteve përkatëse dhe solucioneve të rekomanduara. Ato janë të ndara sipas diametrave dhe gjatësive të ndryshme.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved